averagelife

partyajánló/beszámoló, lemez/filmkritika, minden amivel érdemes foglalkozni...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Tactile Vinyl Label Night (SKC, Longman, Snatch)

2008.04.28. 23:48 | majkifiam | Szólj hozzá!


 Tactile Vinyl Label Night
2008. április 30.

Labor2 Kísérleti Kultúrtér
Pécs Zsolnay Vilmos út 36.

SKC (Tactile Vinyl, Commercial Suicide, Hospital, Soul:R, Renegade Hardware)
Longman (Tactile Vinyl, DSCi4)
Snatch (Tactile Vinyl, Social Studies, X-Tinction Agenda, Levitated Recordings)
Warm-up: Petya (Carbothronic)

A magyarországi drum and bass legsikeresebb, külföldön is ismert producere, SKC és a Tactile kiadó dj-i látogatnak Pécsre, hogy egy egyedi színvonalú rendezvénnyel örvendeztessék meg a közönséget.
Néhány 2003-ban megjelent, a legkülönfélébb kombinációkban elkövetett közös zene és külön-külön megjelentetett számos EP után Bratwa, Chris.su, Longman, Safair és SKC úgy döntött, egy projekt neve alá rántja össze a csapat munkáit. A Tactile Vinyl célja elsősorban a saját és a hazai tehetségek munkáinak bemutatása, valamint külföldi producerekkel jegyzett közös zenék megjelentetése volt. A kitartó szervezőmunka eredményeként több korong is már napvilágot látott a Tactile, Hyrdo, Munk, Dis, Spinline és SKC zenéivel.

SKC (Tactile Vinyl,Commercial Suicide, Hospital, Soul:R, Renegade Hardware)

Gábor közel nyolc éve van jelen folyamatosan megjelenéseivel és fellépéseivel a nemzetközi drum and bass életben. Számtalan megjelenése volt olyan nagyhírű kiadóknál, mint a Commercial Suicide (Klute), a Soul:R (Marcus Intalex), a Renegade Hardware (Keaton). Egyetlen közös szám erejéig Bratwa-val (Solitude), még LTJ Bukem klasszikus Good Looking kiadóján is megfordult.

Longman (Tactile Vinyl,DSCi4)

Ki ne hallott volna már a legendás Airbag duóról, akiknek szettjeik kiradírozhatatlanok voltak mindenki Winamp List-jéből a 2000-es evék elején? Ő, és Bratwa azok, akiknek műsora hétről-hétre a mai napig hallható a Tilos Rádióban (Airbag Night), remek ízléssel szelektálva a legfrissebb megjelenések és klasszikusok között. Szettjében főként a füstös rollerek és a mélyebb darabok váltogatják egymást.

Snatch (Tactile Vinyl,Social Studies,X-Tinction Agenda,Levitated Recordings)

Az egri party élet egyik meghatározó alakja, a Braindeath Kru alapító tagja. 2004-ben alakítják meg Safair-el, és Gamma-val a Spinline triót. A Spinle tagok remek kapcsolataiknak köszönhetően mindig a legfrissebb zenéket játszák a szetjeikben, így valószínűleg a haladók is igazi csemegére számíthatnak.


www.myspace.com/tactilevinyl
50 db ajándék mix CD és más meglepetés
Elővételes jegy a Csemegében 600 HUF, a helyszínen 800 HUF

Címkék: ezlesz

A bejegyzés trackback címe:

https://majkikalonji.blog.hu/api/trackback/id/tr99446297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása